Nee, sorry
Ben er nog niet klaar voor
Om te spreken
Over het lichamelijk aspect
Sterker nog
Ben er bang van
Hoewel ik weet
Zal niet worden afgebekt
Maar voordat er over wordt gesproken
Wil ik eerst verandering zien
Het is nog geen tijd om ’t uit m’n hoofd te zetten
Het liefst zou ik verder gaan dan dat ik was
Het is zo moeilijk
Ook om gewoon te zwijgen
Misschien dat ik het nooit kom te vertellen
Maar dat ze het uiteindelijk van me las