Zoekend in het rond zit ik in de banken te wachten.
Hopelijk kan Feyenoord mijn pijn weer even verzachten.
Kan niet anders met zulke spelers.
Jammer voor de psv,s die zitten hier tot vervelens.
Kijk ze toch eens zitten gluren.
Maar geloof mij nou maar het zal ze beslist bezuren.
Oke ik ben dan wel geen Rotterdamse.
Maar ik heb net zoveel recht om hier te zitten ook al ben ik dan maar een eenvoudige Amsterdamse
Ha nog even dan gaat het spel beginnen.
Ik hoef jullie toch niet uit te leggen wie er gaat winnen.
You never walk alone,en hij is alweer geplaats die stone.
Hand in hand als kameraden.
Zo zingen we van de zomer weer heerlijk langs de paden.
Dit is een ode aan de grootste club van Nederland.
En geloof mij nou maar die club houdt eeuwig stand.