Ik was in maanden niet zo blij geweest als vandaag
toen ik opstond voelde ik me al heel vaag
Ik voelde me hartsikke fijn
ik voelde geen schreintje pijn
Ik had zelfs zin om naar school te gaan
en iedereen die iemand anders peste schopte ik naar de maan
Ik had de lak aan alles en iedereen
ik was vrolijk dat is iets wat ik echt meen
Zelfs de ruzie van mijn broer en mam kon me niets schelen
dat is toch iets wat gebeurd bij zovelen
Ook die jongen kon me vandaag gestolen worden
die jongen waardoor ik me zelf laast wilde vermoorden
Alles ging vandaag zo goed
ik kreeg zelfs al wat meer moed
Maar komt deze dag morgen terug is wat ik me af vraag
met die vraag loop ik nu in mijn maag
Vanavond wil ik echt niet slapen
ookal zit ik al de hele tijd te gapen
Hoe zal het zijn als ik morgen weer wakker wordt
wat voor dag is het morgen, is het er een van dit soort
We zullen morgen wel zien
jullie moeten echt even weten dat deze dag krijgt een tien
Ik weet nu in ieder geval dat deze dagen ook nog bestaan
daarom zal ik tussen nu en 2 jaar echt nog niet gaan
Ik wil alle freaks bedanken voor de reacties op mijn gedichten want door die gedichten voelde ik me vandaag weer een heel stuk vrolijker.
Thanks!!!!!!!!!!!