Mijn Zus
Zij heeft maar weinig woorden nodig,
om te weten wat ik voel
Zij steunt mij en weet precies wat ik bedoel
Het is juist die steun die wij elkaar kunnen geven,
ook al zien we elkaar soms minder
door de drukte in ons eigen leven
Maar zij zal er altijd voor mij zijn,
Juist dat maakt onze band zo fijn
Chan, houvnjou