Papa,
Op 25 april 1987 ben ik thuis gekomen,
Een warme plek waar ik me veilig voel
Jij en mama hebben mij die dag in huis genomen
Met een liefdevolle opvoeding als doel
Papa,
Ik kan niet in woorden omschrijven wat het voor mij betekend
Dat ik altijd welkom ben en de deur altijd open staat
Ookal is dit voor jou vanzelfsprekend
Voor mij is het een heldendaad
Papa,
Voor mij ben jij mijn vader ookal delen we niet hetzelfde bloed
En lijken we niet sprekend op elkaar
Ik iets meer kleur en jij iets meer sproet
Ik ben je erg dankbaar
Papa,
In al die jaren ben je er altijd voor me geweest
En dat zijn een hele hoop dagen
Vandaag is het jou feest
En zal ik jou op handen dragen
Papa,
Jij hebt me grootgebracht van een baby tot een jonge vrouw
Dankzij jou voel ik me gewaardeerd
Het enige wat ik nog wil zeggen is ik hou van jou
En van harte gefeliciteerd