waarom moest je zo nodig schelde?
wat dee ik?
ik gaf geen vase kick
en jij....jij begon MIDDEN in de stad te schelde
je ging gewoon door toen er een vriendin belde
en nu ben ik een k*th**rtje
weet je wat jij bent?
iemand die denkt dat je hem kent maar toch weer niet kent
zo iemand die denk dat ie alles kan maken en doen
echt zo'n oen
ik dacht dat je een vriend was
maar je lijkt nu net die ene citroen in de coolkast
net zo rot als jou kop