Het gaat maar door.
steeds verder...
steeds dieper...
De stemmen wat ik hoor..
Het maakt mij steeds zieker.
Golven van liefde..
Het slaat om mij heen.
Al onze pijn rust op de bodem...
Op de bodem van alle tranen ,
rust het achter een verlaten steen.
Het wil niet vergaan.
Het blijft maar stromen.
In golven van verloren liefde.
Het blijft maar vergeten en alleen staan.
En ik blijf hier maar verder dromen
Steeds verder...
En steeds dieper.