Ik weet wel dat je me graag ziet
maar laten blijken doe je bijna niet.
Altijd kwaad, zelden opgewekt, nooit genoeg
komaan, gooi nou even je net over de andere boeg.
Vroeger deed je niet zo raar
en stond je altijd voor ons klaar.
Ik blijf niet voor altijd die kleine meid
En er komt een tijd
dat ik m'n eigen leven leid.
Op je werk valt het misschien niet zo goed mee
maar dat op ons afreageren is echt geen zo'n goed idee.
Spreek toch je problemen uit
En als het moet heel luid
zodat iedereen het kan horen,
dan gaan je woorden niet verloren.
Kijk jezelf eens even aan
en doe er iets aan!
zet dat masker af
Ben eens jezelf
EN HOU OP MET DAT GEBLAF!