Telkens als ik naar de maan kijk in de nacht
herinner ik me weer hoe mysterieus je lacht.
En als de zon opkomt in de morgen,
weet ik: bij jou voel ik me geboren.
Maar overdag ga ik weer in de realiteit staan
en weet ik dat een liefde tussen jou en mij niet kan bestaan
Mijn lieveling, mijn knuffelweer
misschien zie ik je nooit meer
Ik Zal mijn herinneringen bewaren
en alles telkens weer opnieuw ervaren
IK BLIJF VOOR ALTIJD VAN JE HOUDEN!!!!