In het verleden verdriet
Maar dat laat zij niet zien
Omdat je nou eenmaal de binnenkant niet ziet
Met lichtpuntjes gaat zij de wereld door
Maar toch,van binnen is zij niet blij
Het verleden blijft steken
Met alle kwaden streken
Waarneer is zij vrij?
Waarneer laat het verleden haar los?
Zal ze ooit wordenverlost van deze chaos?
Die haar leven overnam
Maar ooit zal haar leven veranderen
Net als de zon
Van weggedoken achter de wolken
Naar stralend vrolijk meisje
Van binnen en van buiten
De tijd zal het leren