een vader,
hoe kan een echte vader
zijn kind zoveel pijn doen,
zoizo zoiets aandoen?
ik kan het maar niet bevatten
jezelf zo te bezatten
en maar schreeuwen en schreeuwen
tot je kind huilend en bang weggaat
dan in mailtjes het nog erger maken
je eigen kind nog meer pijn doen
vind je het logisch dat je kind dan gaat staken
en het wel zo moet doen
je kan erover zeggen wat je wilt
smoesjes zijn makkelijk te verzinnen
maar wat je ook zeggen zal en wil
je zal jezelf nooit meer op je vader plaats terug kunnen vinden
want een echte vader ben je niet!