**~~~~~~~~~~~~~~~****~~~~~~~~~~~~~~~**
Je bent de rode draad van je leven kwijt,
en ziet het even niet meer zitten.
Je leven bestaat nu uit verdriet en spijt,
maar dat gaat veranderen.
Laat mij jouw gids zijn,
en pak mij bij de hand.
Ik ruil jou intense pijn,
tegen een wereld vol liefde.
Het enige wat ik van jou verwacht,
is open en eerlijkheid.
Pas dan word je pijn verzacht,
en is er een nieuwe toekomst.
Laat je gids nooit bij je weg gaan,
en koester haar voor altijd.
Anders zul je er alleen voor staan,
en ben je voor eeuwig de weg kwijt.
**~~~~~~~~~~~~~~~****~~~~~~~~~~~~~~~**