jij bent iemand waar ik veel om geef
jij bent iemand waarmee ik altijd wat beleef
jij bent iemand die ik vertrouw
jij bent iemand waarvan ik hou
jij bent iemand waar ik niet zonder kan
jij bent iemand die ik niet kwijt wil
maar je bent niemand die ik pijn doe