Mijn hoge diepe verre dichtbije koude hete liefde voor jou!
Ik voel jouw liefde door alles heen
ik weet, ik ben nooit meer alleen
ik wordt blij als ik naar je kijk
en besef dan dat mijn droom is bereikt
Voel jij ook mijn liefde door alles heen?
Weet jij ook, ik ben nooit meer alleen
Word jij ook blij als je naar me kijkt
en besef je dan dat je droom is bereikt?
Ik hou zoveel van onze zoon
ik vindt dat hij speciaal is
ik wil hem erbij, als persoon
en als hij er niet is
voel ik dat ik hem mis
Hou jij ook zoveel van onze zoon
vind jij ook dat hij speciaal is?
Wil je hem er ook bij, als persoon
en als hij er niet is
voel je dat je hem mist?
Mijn liefde voor jou is hoger
dan de hoogste berg
Mijn liefde voor jou is dieper
dan de diepste zee
Mijn liefde voor jou gaat verder
dan de horizon
Mijn liefde voor jou is dichterbij
dan je huid
Mijn liefde voor jou is kouder
dan de noordpool
Mijn liefde voor jou is heter
dan de tropen
Schat, om het simpel te zeggen
het even makkelijk uit te leggen
Ik hou gewoon van jou