Voor Michael en Marie
ik koester jouw handen
jouw lach
jouw eeuwig intense blik
ik koester jouw passie
de manier waarop je alles doet
de manier waarop je liefhebt
ik koester jouw aanpak
hoe je het leven bekijkt
hoe je het leven bewondert
ik koester jouw,
je bent mijn alles
en ook al zul jij me nooit zo koesteren
als dat ik jouw koester
vergeten kan ik je niet
en zal ik ook niet
en wil ik vooral ook niet..