Heer, ik word zo vreselijk verdrietig,
Wanneer ik aan Uw grootheid denk
En hoe ik daar mee omga
Heer, ik word zo vreselijk wanhopig,
Wanneer ik aan Uw liefde denk,
En hoe ik die verdrijf
Heer, ik voel me zo vreselijk berouwvol
Wanneer ik aan Uw trouw denk,
En hoe ontrouw ik aan U ben.
Heer ik voel me zo vreselijk armoedig,
Wanneer ik bedenk en besef
Dat ik U tijden niet gekend heb.
Heer ik wil U wanhopig smeken,
Vergeef het mij en leer mij
Om Uw weg te gaan
Ik vind het moeilijk, Heer.
Amen.