vrouw,recht staande voor mij,
kijkend zo triest,vol pijn,
jouw gedachten kan ik lezen,
gedachten die in een andere wereld zijn.
kom vrouw,reik me je hand,
die voelt zo koud en hard,
huil ik nu met je mee,
'k voel wat je voelt in je hart.
het gaat niet meer,toch even niet,
ik zie het in je blauwe ogen,
je staard me aan,ik staar jou aan,
wat ik nu zie is niet gelogen.
deze spiegel spiegelt mijn beeld,
vrouw,rechtstaande voor mij,
je bent niet meer dan wat ik ben,
gevangen in een triest web,laat me vrij!!!