Wat kan ik mezelf wijsmaken?
iedereen vertelde me dat ik niet was wie ik was,
ik wist dat die mensen de waarheid spraken!
nadenken veranderde mijn leven niet,
ik zie mijn leven niet zoals iemand anders hem ziet!
Kan ik ooit achter de waardheid komen?
zal ik ooit over een normaal leven kunnen dromen?