ik beleefde zo een mooie tijd met jou
ik was zelfs je beste vriendin
tot de dag kwam dat je het hoog in je bol kreeg
en dacht da je populair was
maar dat was je dus echt niet
iedereen liet je vallen
maar je was zo dom
dat je dacht dat ik het terug goed zou maken
maar daar had je het toch even mis
ik liet je net zoals de rest vallen
je bleef maar bij mij staan omdat je geen vrienden meer had
maar ik negeerde je en dat kon je niet hebben
je begon te schelden en ik schelden terug
en toen gaf je me slaag
maar dat liet ik niet toen en sloeg terug
zonder enig spijt
maar ik weet nu nog altijd niet aan wat ik dit te verdienen had
ik vond het in het begin zelfs heel erg
maar nu dat ik alles op een rijtje gezet heb niet meer
en laat je dus maar gewoon doen
het maakt mij zelfs niet meer uit als je mij uitscheld
zolang je maar mijn vrienden met rust laat
dan is het goed en gebeuren er geen ongelukken