Snap je nu nog niet waarom ik niet mee ga,
jij niet, maar ik weet waar ik sta.
Je moet me niet dwingen om te kussen.
Ik weet dat je fysiek een stuk sterker bent,
emotioneel kun je me niet meer krijgen, vent.
Doe me toch niet steeds weer zo'n pijn,
me niet meer loslaten is echt niet fijn.
Nee, is nee, leer dit toch eens begrijpen.
Een gedwongen zoen is toch niet zo erg?
ik zit echt op het randje van de berg.
Ik ben echt het koken van binnen,
Ik wil zo graag mijn eigen leven beginnen.
Denk je mij nu fysiek te kunnen raken?
Fysiek kun je me nu echt niet meer krijgen,
en 1 ding, ik wil er niet meer over zwijgen.
Laat me toch eens een keer met rust,
ik wil liefde, ik wil niet meer die lust.
Waarom steeds de verkeerde tegen gekomen?
Ik voel me bij jou soms zo machteloos,
waarom maak je mij eigenlijk zo boos.
Ik wil niet mijn hele leven bang zijn,
emotioneel krenken, dat doet pas pijn.
Laat me toch alsjeblieft in mijn waarde.
Je hebt me in je macht, ik wil het niet meer.
Blijf met je poten van me af, het doet zeer.
Ook al wordt ik boos, je snapt het niet,
is er dan potverdorie niemand die het ziet.
Ik ben geen bezit, ik ben gewoon ik.
Zie je niet dat ik tegen stribbel,
wordt je zelf niet gek van het gekibbel.
Waarom doe je dingen tegen mijn zijn,
dit deed je cht niet in het begin.
Is het zo fijn om mij pijn te doen?
Stop, en laat me nu toch eens met rust,
het is allang geen liefde meer, maar lust.
Als je van me zou houden, deed je dit niet,
Denk eens na, misschien dat je het dan ziet.
Ik fok me zo op van binnen, ik haat je.
Hoe moet ik het je nog duidelijker maken,
je weet dat je me fysiek niet kunt raken.