Ik heb het begraven.
Uit het dromenland gewekt.
Dat wat de dromen mij gaven.
Diep in mij verborgen en bedekt.
Ongekozen keuze's kiezen.
ZOals leven in een leven van een spel
Leven van uur na uur een seconden.
Leven op de tel
Ik zal je niet gaan verliezen.
Want mijn gedachten zal ik jou oneindig blijven geven.
Ik heb het al begraven ,
diep verborgen en bedekt
Ik heb het verstopt ergens bij mij binnen
En nu het "dromenland" daarmee is gewekt.
Staar ik tot daar waar mij zicht niet verder kan gaan.
Want alle last geslecht.
elke ongetrooste traan.
tot met elk woord gesproken zonder dat het mij nu nog iets zegt.
staren mijn ogen strak en recht vooruit,
om dat gene wat achter de horizon op mij wacht.....
te begaan.
Te begaan...,
zoals ik dat ook deed bij de al eerste keer dat je mij veroverde met je lach.
diep in mij verboren...
diep in mij bedekt.
Alle dromen met z'n zorgen.
Uit het dromenland gewekt.