ik wil de 1 geen pijn doen,
maar dan doe ik de ander zoveel verdriet.
van de 1 kreeg ik te horen : ik hou van je
van de andere: ik wil je nooit meer kwijt.
al hoewel ik van ze alle 2 super veel hou
maar toch zal moeten kiezen?
voor mezelf heb ik gekozen maar durf het niet te zeggen
omdat ik de ander zoveel pijn doe
maarja ik moet het hierbij neerleggen
pfoe maar daarom zeg ik nog niet tegen de 1 : fuck you
ik wil hem te vriend maar niet als mijn vriendje
ik hoor gewoon bij de ander waar ik al 2 maanden mee ben
hij steunt me door dik en dun
en van de ander hoor ik alleen maar: i wanna fuck you :S
nou dan heb ik het al gezien..
ik kan niet van zo iemand houden
ja ik ben pas 14
en denk daar nog niet aan
toch zit ik hier nu met een traan
want ik moet het hem zeggen maar hoe?