Vlinder...
Hallo vlinder.
Wat zit jij daar mooi op die bloem.
En wat heb jij mooie kleuren.
Wees er maar zuinig op.
Het kan allemaal zo voorbij zijn.
Gelukkig kan je vliegen.
Hey, waar vlieg je heen?
Mag ik met je mee?
Ik wil ook graag vliegen.
Hey, vlinder!
Hey, vlinder!
Maar de vlinder is al weg...