Zijn wij niets meer dan vrienden,
Die te hard van stapel zijn gelopen.
Allebei zochten we verbondenheid,
Allebei wilde we weer liefde voelen.
Zijn wij niets meer dan dwazen,
Elkaar lief hebben wetend dat het niet zo is.
Ben ik niets meer dan een dom blondje,
Die even wilde geloven dat het echt was…