Loslaten,
opnieuw beginnen in de zomer van je leven.
Problemen,
en al het negatieve achterlaten.
Laten rusten in het verleden.
Die tijd is geweest,
er valt niks aan te veranderen.
Belangrijk is…
De angst te vermijden,
zodat je het heden niet vreest.
Anders wordt de zomer niets anders,
dan een zomer van lijden.