Waar ik ook ga of sta,
Het lijkt alsof ik zweef
Mijn voeten willen,
de grond niet meer raken.
Ik zweef van geluk,
dat ik jou ken,
Ik zie jou weer.
Voel jou weer.
Een vriendschap,
die we terug kunnen opbouwen.
En voor altijd,
Mag blijven duren.
Telkens als ik thuis ben,
verlang ik terug naar,
je aanwezigheid,
Ik ben graag bij je,
ik heb je lief!
Je bent zo bijzonder,
zo speciaal,
Je bent de liefste,
Van allemaal!!