de jongen zo onverwachts uit de hoek
zijn geliefde mondgeur zoet als koek
de jongen met een hart van goud
jou onbedoelde charmes waar ik van houd.
de jongen met een lach als staal
zijn stem zo zuiver als een nachtegaal
de jongen met een onverschillige humor
zo uitgesproken tussen neus en snor.
de jongen praat over zijn ziel van roest
maar de ware houd hij verborgen en koest
de jongen wilt soms stoppen met leven
zal hij ooit mijn liefde voor hem opzefen?