LAAT ME NIET ALLEEN
IN DEZE TIJD VAN PIJN EN VERDRIET
WANT EERLIJK
ZONDER JOU REDT IK HET NIET
ALS IK DEZE STRIJD IN M’N EENTJE AAN MOET GAAN
VAN IK MIJN HELE LEVEN NIET MEER BOVEN AAN
WANT WANNEER IK ZONDER JOU VERDER MOET LEVEN
KAN IK AAN NIEMAND MEER MIJN LIEFDE GEVEN
DUS PAK MIJN HAND VAST
EN SLA ME ER DOORHEEN !
BLIJF BIJ ME
LAAT ME ALSJEBLIEFD NIET ALLEEN