Gevecht in de nacht
Hoestbui die toeslaat
Nachtelijk gepraat;
Een onbewuste kracht
Ogen worden geopend
Terugpraten is taboe
Oogluikend laat ik woorden toe;
Iemand, onbekend
Aandacht voor even
Een gratis overwinning
Aandachtig waar het om ging;
Verband met het leven
Bevrijd van slaap
Hij is gevlogen
Slaperigheid uit me gezogen;
Verslagenheid op de kaap
Een nietszeggend gevoel
Benauwd en toch opgelucht
Gevoelig door mezelf weggekucht;
Gezicht verre van koel………..