LAAT IEMAND EEN WARME HAND OP JE LEGGEN
-STA HET TOE- EN WIL HET VOELEN
NIETS ZEGGEN, NIETS ZEGGEN
WAT WIL DIE HAND BEDOELEN ?
WAT WIL DIE HAND JE LATEN VOELEN ?
DE AANRAKING BEVESTIGD JE LEVEN, JE KERN
NIETS ZEGGEN
NIETS ZEGGEN
JE OVERGEVEN, EN HET WILLEN VOELEN