Vandaag is het dan zover
mijn lieve opa
is opgenomen in het parkhuis
Maar ik ben zo bang dat het fout gaat
Opa doe me dit niet aan
Blijf gewoon daar
daar hoor je thuis
Het is het beste voor ons allemaal
Maar opa wat er ook gebeurd ik hou van jou
En toch ben ik trots op jou