Ik voel dat je me naar je toetrekt
Maar wil niks liever dan wegrennen
Te lang, zijn we uit elkaar geweest
Het kan niet meer, klopt niet meer
En zal nooit meer voelen zoals het ooit voelde
We zijn dan wel familie
Maar heb je niet uitgekozen
Je zult ook altijd een bloedverwant blijven
Maar meer niet
Ik weet hoe gezegend ik ben
Om een lid als jij in de familie te hebben
Maar ondertussen is het enige wat ik wil afstand