Mijn hart is rustige geworden.
hoe zal dat komen ik weet het niet.
Misschien wel door een mooi lied.
Het leven is moeilijk te anvaarden.
Maar we moeten verder,hoe hard het ook soms is.
Gisteren zei iemand dat ik ook waardevol ben.
Maar dat is iets wat ik nog niet zo goed ken.
Zoveel vragen zo weinig antwoorden.
Maar dat is het hele leven,
Langzaam ga je leren en lees je minder.
Je geniet nog alleen van je speciale krant.
Dat is waar ik voor vecht,niet meer lezen enkel genieten.
Soms fijn zwijmelen,een traan wegpinken,maar dat mag.
Zoveel nagedacht over het leven.
Ik ben een vrije vrouw en zal dat ook wel blijven.
Maar jij die ik niet ken,zal altijd in mijn gedachten blijven.