Ik kies vandaag om alleen voor U te leven,
Ik kies vandaag om alles aan U te geven.
Mijn leven leg ik in U hand
Met de hoop ooit te komen in het beloofde land.
Ik laat het rusten, mijn liefdesleven
Want ik weet het wordt door U geschreven.
Geen dateĀ“s meer, ik zal geduldig wachten
Kan nu toch alleen maar naar Uw liefde smachten.
Vader, nederig buig ik neer
Verlang naar U steeds meer.
Leer mij te leven zoals U wilt
Leer mij te leven met Uw schild.
Ik wil gewapend zijn tegen het kwaad
Wil dat het mijn leven verlaat!
Ik vraag om vergevenis voor mijn zonde
Die mij al die tijd hebben vastgebonden.
Vader, laat mij leven door de kracht van Uw liefde & de Heilige Geest
Want alleen dan is mijn leven een feest.
Ik wil een goede Christen zijn, maar kan het niet alleen.
Ik red het alleen met U om mij heen..
Vader, geef mij de kracht om helemaal voor U te gaan.
Ik wil geen moment meer bij U vandaan!!