mijn geheim.
niemand mag het weten.
ik moet het verbergen.
niemand mag het zien.
en als ze het dan wel zien?
wat moet ik dan zeggen?
ik ben gevallen?
het kom door me kat?
of gewoon alles vertellen.
ik snij mezelf.
omdat ik mezelf haat.
ik wil gewoon dood.
maar ik ben te bang.
te bang voor wat er komen zal.
mijn geheim.
niemand mag het weten