Jij was er altijd voor mij
Als ik problemen had
Stond je mij bij,
En toonde me het juiste pad
Maar nu deed ik echt dom,
Liet me door mijn angst lijden
En nu deed ik kortom:
Net wat ik wou vermeiden
Je praat niet meer met me,
Dat was mijn fout
Maar ik hoop dat je me kunt vergeven
Want jij hebt een hart van goud!!!