als een ster kwam jij uit de hemel vallen
plotseling kwam jij weer na 10 jaar in ons leven
dankbaar zijn wij dat wij dit nog mee mogen maken
onze deuren hebben altijd voor je open gestaan
wij weten dat je het nu moeilijk hebt lieve dochter
maar je moet weten dat wij er altijd voor je zullen zijn
ook al heb ik je niet gebaard, voor mij ben je heel veel waard
de band die wij ooit eens hadden is altijd blijven bestaan,
dat gaf jij nu ook zelf aan
wij houden van je lieve dochter, dat mag je nooit vergeten
onze diepste wens is,
dat jij jezelf terug vindt en gelukkig wordt
dit gedicht dragen wij op aan onze dochter de witte parel