Ik wou dat ik kon verdwijnen
Niet langer hier hoefde te zijn
Dat ik alles zomaar op kon geven
Ze hebben me nooit beloofd
Dat mijn leven mooi zou zijn
Maar deze pijn kan ik niet dragen
Ik probeer mezelf te troosten
Door mijn web van leugens
Opgesloten in de duisternis
Kan niemand mij helpen
Om sterk te blijven
Wil niemand mij ondersteunen
In dit harde gevecht
Want ik voel hoe ik alles verlies
En ik wil niet weer de verliezer zijn