Ik zie iemand lopen
Verdwaald over straat
Ik loop naar haar toe
En vraag of alles wel goed gaat
Ze kijkt me met betraande ogen aan
Er zijn rode tranen te zien die stromen
Ik ga naast haar staan
En vraag waarom is het tot zo ver gekomen
Ze zegt ik weet niet wat er is gebeurd
Ik vraag haar nog een keer na te denken
Ik ben door mijn vriend in 2 gescheurd
Zegt ze zonder een blik van verdriet te schenken
De rode tranen van bloed
Ze laat me haar blauwe plekken zien op haar lichaam
En vraag is het je vriendje die je dit aan doet
Ze zegt dit is nu waar ik me schaam
Ze kijkt mij aan
En ik zeg tegen haar wat er ook gebeurd
Ik laat jou hier niet meer alleen staan
De rode tranen van verdriet en pijn
Horen er bij haar niet te zijn