Inspiratie
Door mijn aderen
jaagt een gevoel
Ik vraag me af,
wat is mijn doel?
In mijn buik
voel ik een steek
Is er nóg meer leegte
als ik breek?
Door mijn hoofd
dwalen gedachten
Hoe kan ik nu zijn
waar zij mij brachten?
En in mijn hart
zit een kriebel
Als ik aan jou denk
geeft ie een wiebel.