De zon schijnt
Iedereen is vrolijk
De wolken komen
Het wordt donker
Iedereen wordt somber
Zonder een straaltje licht in je leven
Alles wordt donker
Iedereen wordt somber
Niemand meer vrolijk
Niemand meer melig
Niemand meer op de hele wereld
Niemand die het ook kan redden
Maar….
Altijd iedereen vrolijk
Kan dat ..
Ik denk het niet
Altijd iemand somber
Altijd iemand verdrietig
Altijd iemand depri
Altijd iemand die verdrinkt in zijn gedachte
Eigenlijk moet iedereen vrolijk zijn
Een wereld zonder zorgen
Een wereld die s’ochtends vrolijk ontwaakt
En s’nachts weer vrolijk in slaap valt
Kan dat ?
Zolang iedereen daar naar streeft denk wel
Maar er zijn in de wereld zoveel mensen
Zoveel mensen die dat niet kunnen of willen
Sta positief in het leven zou je zeggen
Maar misschien is dat wel moeilijk
Voor mensen die dat misschien wel niet aan kunnen
Vrolijk dag in ,dag uit
Vrolijk in de supermarkt
Vrolijk op school
Vrolijk bij de dokter
Vrolijk overal
In je leven wil je wat bereiken
Misschien …
Heel misschien willen we dat wel met zijn alle bereiken
Altijd vrolijk en geen zorgen gaan maken om dingen
Blijf vrolijk
Dat is misschien wel de zin van het leven
Vrolijk blijven
Positief blijven