Elke dag denk ik aan je
telkens weer zie ik het
Dat moment
waarop we elkaar hebben ontmoet
Dat gevoel
dat er nooit iets mooiers zou zijn
dat ik niets anders nodig heb
dan jouw liefde
Dankbaar voor al die mooie dagen
durf ik het je dit jaar opnieuw vragen
Wil je mijn valentijntje zijn?