speciaal voor jou is dit gedicht,
ik schrijf hem met heel mijn hart en met mijn ogen dicht.
de pijn die ik jou heb aan gedaan is niet te vergeven,
maar mijn liefde en gevoelens voor jou zijn mij bij gebleven.
de kus die jij mij gisteren gaf,
kwam voor mijn gevoelens aan als een doodstraf.
was deze kus voor jou naar mijn een afscheids zoen?
of is mijn gevoel goed en gaan we dit snel weer overdoen.
er zijn veel dingen gebeurt in ons verleden,
ondanks alles zijn er toch veel leuke dingen die wij samendeden.
de woorden die ik je smsde van ik zou jou willen trouwen,
komen rechtstreeks uit mijn hart en mijn nimmer berouwen.
ik weet wat ik wil met mijn leven,
en dat is, samen met jou en de kids in de zevende hemel zweven.
vertel mijn altublieft, zou het ooit weer iets kunnen zijn?
of wordt het alleen goede vriendschap en doet het mijn even pijn.
het enige wat ik je nog even wil zeggen,
dat ik de reis naar het altaar alleen voor jou wil afleggen.
schat ik hou van je en ben voor alles bereid,
en zeg het je nog maar eens dat het mijn ongelofelijk SPIJT!
liefs mij