Daar staat zij
als een zwarte schaduw in de zon
afgetekend tegen een eik
haar stappen in het mos
zijn de sporen van ons leven
zij is het, de vrouw volmaakt
haar antwoord is liefde
emotie, begrip en haar wetenschap
zijn groter dan elk leerboek
haar armen om mijn schouders
zijn de stralen van de zon
die mijn liefde op hol jaagt
altijd heb ik haar gezien
de droom gehad om haar te beminnen
te koesteren zoals mezelf
na al die jaren
als de regen op de serre slaat
weet ik dat ik de vrouw heb en bemin
meer als ik heb kunnen dromen
ik hou van jou.