je word gesloopt ze slopen jou ze hebben je leven verkloot precies zoals hij het wou..
ik zie je lijden als ik diep in je ogen kijk ik zie je tegen je verleden strijden als ik niet door mijn ogen kijk
het masker wat je is opgezet waarvan je niet wou dat het werd opgezet een masker van steen dat je beschermen zal voor de buitenwereld, maar op een verkeerde manier..
het gat waar je in gevallen bent en denkt nog maar 1 uitweg zijn zal maar weet dat je niet alleen bent want voor jou zal ik mij in het gat begaan en samen met jou er sterk staan want samen komen we er uit, dat beloof ik je!