Lees tussen mijn regels en vind de woorden
die ik niet durf uit te spreken
In mijn zwijgen zit de ware aard van
van mijn wanordelijke ziel
Geen Ikea kasten vatten de rommel samen
het staat er wat onverzorgd bij
Archeologen haasten zich met scheppen
leggen bloot dat ik had verborgen
Onder dikke lagen watten tegen het bloeden
tussen desinfecterende doeken
Als dan een zin zich losweekt krakend
vat het papier het niet meer samen
Lees tussen mijn regels en vind de woorden
die ik niet durf uit te spreken