De duivel is in t land,
zet alles naar zen hand.
Haalt alle kwaad uit de mensen,
waarop ze mekaar gaan verwensen.
Heeft plezier in andersmans leed,
uitdagen,plagerijen,een rugge steek.
Onschuldige kinderharten gekraakt,
meedogenloos gelokt, gebruikt en daarna kapot gemaakt,
Deugden van het leven, ongemaniert vertoefd
overvolle vaten bier, smaakvol geproefd.
Vrouwen verslonden,
bezitten waar andere niet zijn verbonden
schoonheid staat voor macht
dan zie je himself schitteren in duivels pracht !
Een cocktail van gewetenloos en schijn,
gemixt met plezier en een scheutje fenijn.
Horens des overvloeds van alles wat niet mag
dansen in het vagevuur, daar is hij zijn duivelslach.
06/03/2007