Wordt er zat van,,
Ach wordt helemaal gek
Niemand snapt mij ook
Nooit is er iemand geweest die me helemaal snapte
Eigenlijks allemaal mijn eigen schuld
Erg, ik doe niks aan mijn huiswerk
Rot op! zeg ik tegen iedereen
Hoeveel dagen gaat dit nog door
Over 3 maand weet ik of ik over ga of niet
Uiteindelijk blijf ik zitten
Dat weet ik nu al zeker
Dom ben ik ook
Ik doe er echt niks tegen
Tranen stromen over mijn wangen
Op een dag is alles goed
Puh, dat duurt nog HEEl lang
Morgen ga ik dood
Als het aan mij ligt
Anderen zeggen dan
Rot op, zulke teksten hou ik niet van
Wanneer komt die dag dat ik gelukkig ben
Al dat huiswerk
Niemand wil zoiets hebben als ik heb
Nooit komt dit goed
Eeuwig deze kwelling
Ergens moet toch geluk zijn
Rara maar waar.....