je gaat toch niet zeggen
dat ik niet weet wat ik wil
want ook al krijg ik geen
terugblik van jou
toch draaien mijn ogen steeds
dezelfde kant uit
je gaat toch niet zeggen
dat het hopeloos is
want dan is leven net zo
hopeloos als jij er niet
meer bent
je gaat toch niet zeggen
dat het illusies zijn
want daarvoor duurt het te lang
je gaat toch niet ontkennen
dat ik van je hou...