Verloren verlies.
Ontwaakt uit een droom met beelden van toen,een slapende doorn bevrijdt een gevoel.
Ketens gebroken onder gewoel,
ontsnapte zucht verraden hun doel.
Gevormde beelden in ijle lucht,
vervormde vrede lijkt eerder een klucht.
Woorden gedragen zonder geluid,
tonen vervagen door wind gebruikt.
Stenen vervormd tot tuinen van fruit,
vruchten gedragen naar buitenuit.
Door simpele ziel gewonnen gemak,
gevoel van koude naar warmte gebracht.
Verlies verloren door een gebroken vlies,
pijn bevroren...
het ontdooide bevriest.